Webáruházunk hamarosan megnyílik!

HakkoShop - a Hakko termékek webáruháza

Vásárlóink hamarosan egy új felületen is megtekinthetik és megrendelhetik termékeinket: amint az a jobb oldalon lévő visszaszámláló is mutatja, 2014. október 1-én megnyílik a Hakko termékek webáruháza, a www.hakkoshop.eu címen. Célunk, hogy az érdeklődök, akár Magyarországról, akár Európa egyéb országaiból könnyebben rátaláljanak a Hakko termékeire és egyszerűbben megvásárolhassák azokat. Természetesen a kínálatunk nem korlátozódik csupán egyetlen termékcsaládra: a forrasztástechnikai cikkek mellett szándékunkban áll más gyártótól származó egyéb sikeres termékeinket, például a kéziszerszámokat vagy az antisztatikus védelem felszereléseit is elérhetővé tenni ezen a módon.

Tervünk, hogy az áruház kínálatát folyamatosan az Önök igényei alapján módosítjuk, bővítjük, optimalizáljuk, hogy a legkeresettebb termékeinket rövid átfutási idővel, raktárról tudjuk értékesíteni. A ritkábban keresett termékekre előrendeléseket veszünk fel.

Mivel áruházunkkal egy regionális szerepet kívánunk betölteni, így az több nyelven – induláskor magyarul, angolul és németül- is elérhető lesz, az árainkat pedig forintban és euróban is feltüntetjük.

Ez a megoldás számunkra is új terület, egy kísérlet, amelynek elsődleges célja, hogy tovább fokozzuk vevőink elégedettségét. Ezért is felbecsülhetetlen értékű számunkra minden vélemény, visszajelzés, amelyet Önöktől kapunk. Kérjük, ne habozzanak közölni észrevételeiket, megjegyzéseiket, javaslataikat, amelyekkel hozzájárulhatnak új projektünk sikeréhez.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

11 − egy =