ECS termékek

OXYD-OFF

Az Oxyd-Off hatékonyan távolítja el az elektromos érintkezők felületén keletkezett oxid- és szulfidréteget, hosszan tartó kenést és korrózió elleni védelmet biztosítva. Az Oxyd-Off csökkenti az érintkezés ellenállását, megszünteti a feszültségesést és hosszan tartó védelmet biztosít az elektro-mechanikus érintkezők részére. Az alkalmazási területe kiterjed az érintkezők minden típusára, beleértve a csúszóérintkezőket, potenciométereket és reléket.

 

CONTACT CLEANER

A Contact Cleaner egy kiváló minőségű és hatékony oldószerek keverékéből összeállított tisztítószer, amely alacsony felületi feszültsége és kiemelkedő nedvesítési tulajdonságai révén gyorsan behatol a felületek pórusaiba, eltávolítva az olaj-, zsír- és egyéb szennyeződéseket. A Contact Cleaner gyorsan és maradványmentesen elpárolog. Minőségi tisztításhoz ajánlott.

FLUX-OFF

A FLUX-OFF egy kímélő, de ugyanakkor hatásos tisztítószer, amely könnyedén eltávolítja a folyasztószer és forrasztóolaj maradványait, valamint egyéb szennyeződéseket. A FLUX-OFF színtelen és maradványmentes. A nyomtatott áramköri kártyák, elektronikus részegységek és egyéb elektronikai alkatrészek alapos tisztítására használható.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.